lizal ktos stopki pan po 40 ?jak smakowały
Moderator: Kola
21 posty(ów)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
|
mam pytanko czy ktos lizal stopki pan po 40
|
|
|
Ja nie lizałem, ale miałem okazje dotykać stopy 43 letniej kobiety były bardzo gładkie i miękkie, swego czasu planowałem wizytę u jakiejś pani do towarzystwa, która znajdowałaby się w przedziale wiekowym (39 - 45lat ), ale nie mam wystarczająco dużo odwagi więc zawsze kończyło się tylko na telefonowaniu.
|
|
|
panowie ja własnie wrucilem z spotkania z pania w wieku 37lat stopki 35 byly sliczne zadbane i leko spocone w bytomiu ta pani przyjmuje
|
|
|
Znalazłem na odlotach kobietę, która jest zafascynowana foot fetishem, ale jej stópki mnie jakoś nie przekonują.
|
|
|
jaka to pani skąd ?ijakie ma te stopki cz sa spocone ?
|
|
|
Lizał, lizał. Lekko pomarszczone, nieduże, opalone. Najbardziej lubiła, jak gryzłem jej pięty
Perverse masquerade.
|
|
|
Ja bym się skusił
|
|
|
...definitywnie nie!!!...ale kto co lubi...
...pozdrawiam...
|
|
|
Ta pani z Bytomia gdzie przyjmuje???
|
|
|
ja kiedyś chciałbym spróbować pod warunkiem, że będą zadbane:)
|
|
|
http://www.youtube.com/results?search_q ... l0.2.1l3l0 od wyboryu do koloru polecam czytac komenty ;] jest ubaw |
|
|
nie dziekuje... az mi sie odechcialo byc fetyszystą po tym filmiku
|
|
|
Mialem przygode z Pania w wieku 57 lat wdowa
|
|
|
pani z filmu to raczej 50.... lub 50+ .... stopy 40-stek ( bardziej singielki, mążatki raczaj się nie starają) są zazwyczaj są bardzo zadbane i nie ma powodu do jakich kolwiek obaw...
|
|
|
pewnie że tak bardzo dobre
|
|
|
Chyba co niektorym runal swiat. Koneserzy placa po 200E za filmiki z dominami w wieku +50 Bo koneser wie ze doswiadczenie przylazi z czasem. np. Lady Sonia ktora ma kanal dla zboczuszkow i bogatych ktorzy nawet wystepuja w jej filmach.
|
|
21 posty(ów)
• Strona 1 z 2 • 1, 2